FC Kopenhagen nog steeds boos: ''Feyenoord is afspraken niet nagekomen''

FC Kopenhagen nog steeds boos: ''Feyenoord is afspraken niet nagekomen''

FC Kopenhagen is, ondanks de 0-7 overwinning op Feyenoord van afgelopen weekend, nog altijd boos over de gang van zaken. De Denen laten weten het hier niet bij te laten zitten.

''Hoewel de wedstrijd overtuigend gewonnen werd, was de manier waarop niet zoals afgesproken. De scheidsrechter heeft afgefloten, maar voor FC Kopenhagen is de wedstrijd nog niet voorbij'', laat de club op Twitter weten. Peter Christiansen, de technisch directeur van de Denen, is niet te spreken over de manier waarop Feyenoord voor de dag kwam.

''Er zijn enkele verplichtingen uit de wedstrijdovereenkomst die we met Feyenoord hebben gesloten niet nagekomen. We hebben niet het duel gekregen zoals we dat hadden afgesproken.'' Christiansen zal niet op de hoogte zijn geweest dat de internationals – en dus de beste spelers van Feyenoord – zich drie dagen later pas moesten melden bij de club.

Trainer Arne Slot moest daarom terugvallen op de jeugd of op spelers die niet in aanmerking komen voor hun nationale elftal. ''We kunnen op dit moment niets zeggen over eventuele consequenties'', sluit de Deen af. Feyenoord is vandaag (maandag) met de internationals, maar zonder Luis Sinisterra, vertrokken naar Oostenrijk voor het trainingskamp. De Colombiaan staat op het punt om naar Leeds United te verkassen.

Lees meer over
Voorbereiding 2022/2023
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties