Europa League: SS Lazio en Sturm Graz spelen gelijk

SS Lazio is er niet in geslaagd om te winnen van Sturm Graz. De Italianen speelden een matige wedstrijd in Oostenrijk. Het duel eindigde na negentig minuten voetballen in een 0-0 eindstand. Hierdoor blijft SS Lazio steken op vier punten na drie wedstrijden in Groep F van de Europa League.

Sturm Graz was qua kansenverhouding de bovenliggende partij. De Oostenrijkers schoten vijftien keer en vijf daarvan waren op doel. SS Lazio kwam tot slechts vier pogingen en daarvan waren er twee op doel. Toch was SS Lazio vlak voor tijd nog dichtbij het winnende doelpunt.

Ciro Immobile dacht de bevrijdende treffer te maken, maar zijn goal in de tachtigste minuut werd afgekeurd wegens buitenspel. Door het gelijkspel heeft Sturm Graz, net als SS Lazio, vier punten na drie wedstrijden. Volgende week treffen beide ploegen elkaar opnieuw.