ESPN: Slot en Nagelsmann in de race voor trainersvacature Tottenham

ESPN: Slot en Nagelsmann in de race voor trainersvacature Tottenham

Arne Slot is serieus in beeld als nieuwe trainer bij Tottenham Hotspur. De trainer van Feyenoord werd eerder al aan de Engelse topclub gelinkt, maar zou nu volgens ESPN een van de voornaamste kandidaten zijn. Zijn grootste concurrent is de bij Bayern München ontslagen Julian Nagelsmann.

Tottenham nam onlangs afscheid van Cristian Stellini. Hij diende als interim-trainer na het ontslag van Antonio Conte, maar onder zijn leiding ging het niet veel beter. Inmiddels is Ryan Mason de tweede interim-manager en zou hij de functie naar verluidt graag definitief op zich nemen. Maar ook Slot en Nagelsmann zijn volgens ESPN inmiddels dus zeer serieuze opties.

Slot zelf werd al meerdere keren naar zijn toekomst gevraagd, maar gaf telkens aan geen uitsluitsel te kunnen geven. "Er zijn clubs waar je geen 'nee' tegen kunt zeggen", zei hij in Mirror Talk. Daarmee is nog niet gezegd dat hij deze zomer vertrekt. Slot heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2025.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties