Ernst blessure Til nog onduidelijk: "Moeilijk te zeggen"

Ernst blessure Til nog onduidelijk: "Moeilijk te zeggen"

Guus Til verscheen voor de camera van ESPN na een opmerkelijke rol in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De middenvelder raakte geblesseerd en stond eigenlijk al op het punt het veld te verlaten, toen hij toch nog de 1-3 binnenschoot.

"De scheidsrechter zei tegen mij: nog twintig seconden. Nog één vrije trap en dan fluit ik af", vertelde Til na afloop over dat moment. "Toen dacht ik: ik kan net zo goed blijven staan." Over het doelpunt: "Hij viel gewoon voor m'n voeten. Niets bijzonders."

Of Til door zijn blessure de return met Slavia Praag moet missen, weet hij nog niet. "Moeilijk te zeggen. Ik denk dat het wel meevalt, dat hoop ik ook. Ik bleef hangen in het gras en daarna voelde ik een steekje bij elke stap die ik zette. Ik dacht: ik kan nu door blijven voetballen, maar er zijn nog wat wedstrijden te gaan. Slavia Praag? Ik kan er echt nog niks over zeggen."

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties