Eredivisie: Feyenoord loopt twee punten in op AZ

Eredivisie: Feyenoord loopt twee punten in op AZ

Feyenoord kruipt weer dichterbij de bovenste plaatsen in de Eredivisie. De Rotterdammers begonnen het seizoen met twee gelijke spelen, terwijl PSV en AZ maar bleven winnen. Donderdagavond was het eerste puntenverlies voor de Alkmaarders een feit, en de ploeg van trainer Arne Slot loopt nu twee punten in.

AZ speelde de inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo en leek op weg naar drie punten. Met oud-Feyenoorder Jordy Clasie en invaller Bruno Martins Indi werd er goed gevoetbald, en ze kwamen ook verdiend op voorsprong. Heracles Almelo kwam echter uit het niets op gelijke hoogte en wist dan ook een gelijkspel uit het vuur te slepen. AZ staat na zes wedstrijden op zestien punten.

FC Twente volgt met vijftien punten uit zes wedstrijden, en Feyenoord staat vierde met veertien punten uit zes wedstrijden. PSV heeft als enige team tot dusver alle duels gewonnen in de Eredivisie. Ajax staat ook nog onder Sparta, Go Ahead Eagles, Excelsior, Fortuna Sittard, Heracles Almelo, NEC, PEC Zwolle, SC Heerenveen en RKC Waalwijk.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties