''Er is geen afspraak gemaakt over wie de tweede keeper wordt''

Feyenoord heeft zich versterkt met de 26-jarige doelman Timon Wellenreuther. De Duitser trainde vandaag voor het eerst mee met de selectie van trainer Arne Slot en is klaar om de concurrentiestrijd aan te gaan.

"Er is geen afspraak gemaakt over wie de tweede keeper wordt", vertelt Wellenreuther in gesprek met RTV Rijnmond. ''Het is heel simpel: als je op de training de beste bent, speel je. Maar als je niet bij de beste hoort, zit je op de bank. Mijn doel is om hier elke dag te trainen en mezelf te verbeteren. Zodra het team me nodig heeft, zal ik er staan."

Feyenoord heeft altijd indruk gemaakt op Wellenreuther. "Ik heb lang in Nederland gespeeld en ik ken de club goed. Ze hebben veel supporters en het werd mij duidelijk dat iedereen van Feyenoord houdt. Ik wist heel snel dat ik hierheen wilde en dan is het ook heel leuk om met deze jongens te trainen. Ik hoop snel te spelen voor deze club."

Arne Slot
Trainer Slot was belangrijk in de keuze van Wellenreuther voor Feyenoord. ''Als een persoon is Slot heel open en zegt altijd de waarheid. Daar hou ik van. Zijn speelstijl bevalt me ook wel. Dat zijn voor mij de redenen om voor Feyenoord te kiezen'', vertelt de doelman. ''Mijn Nederlands is goed. Ik kan alles verstaan, maar praten is nog moeilijk.''

Lees meer over
Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties