Eerste thuiswedstrijd Feyenoord in nieuwe seizoen uitverkocht

Eerste thuiswedstrijd Feyenoord in nieuwe seizoen uitverkocht

Feyenoord speelt de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in een uitverkochte Kuip. De laatste kaarten voor het eerste competitieduel in het nieuwe seizoen gingen woensdag over de digitale toonbank.

Feyenoord trapt zaterdagavond om 21:00 uur af tegen sc Heerenveen. Voor de thuiswedstrijd tegen FC Emmen op zaterdag 27 augustus om 20:00 zijn nog voldoende kaarten beschikbaar in de ticketshop van de Rotterdammers.

Feyenoord - sc Heerenveen van zaterdag staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Supporters die aanwezig zijn zouden ook getuige kunnen worden van het officiële debuut van Santiago Gimenez, de Mexicaan kan in theorie zaterdag minuten gaan maken nu hij speelgerechtigd is.

RKC Waalwijk - Feyenoord uitverkocht!
Ook de uitwedstrijd van Feyenoord tegen RKC Waalwijk is volledig uitverkocht. De ploeg van trainer Arne Slot gaat door een vol uitvak gesteund worden. In totaal zijn er 600 Feyenoorders aanwezig in het Mandemakers Stadion. De wedstrijd staat op zondag 21 augustus om 16:45 uur in de agenda.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties