Eerste interview Hendrix: ''Dan zou dat Feyenoord zijn''

Jorrit Hendrix is ‘dolblij’ en zit 'vol adrenaline' dat hij zich met ingang van vandaag Feyenoorder mag noemen. Dat zei de verdedigende middenvelder woensdag in zijn eerste interview nadat hij zijn handtekening had gezet onder een huurcontract in De Kuip.

"Het waren hectische dagen. Ik was op trainingskamp in Dubai en toen kreeg ik een aantal dagen geleden een belletje. Ik heb er een nachtje over geslapen en toen hebben we het allemaal in werking gezet, dus het is allemaal heel snel gegaan", aldus Hendrix voor de camera van FeyenoordTV.

Waarom Feyenoord? "Feyenoord meldde zich bij ons, dus dan ga je er over nadenken. Ik heb ooit al eens gezegd 'als er ooit een club is in Nederland waarvoor ik zou willen spelen, dan zou dat alleen Feyenoord kunnen zijn'. In principe heb ik er niet lang over na hoeven denken. Ik weet hoe De Kuip is, hoe dat voelt en dat ik dat nu als speler mee mag maken vind ik wel bijzonder."

Hendrix begrijpt dat hij op meerdere posities uit de voeten kan, maar gaat zich wel proberen op één positie te richten. De Feyenoorder vertelt verder nog wat hij van plan is: "Ik wil Feyenoord helpen en zoveel mogelijk minuten maken, gewoon onderdeel uitmaken van Feyenoord en samen mooie doelen bereiken."

Lees meer over
Jorrit Hendrix
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties