Eerste contract voor talentvolle Zepiqueno Redmond

Eerste contract voor talentvolle Zepiqueno Redmond

Academy-speler Zepiqueno Redmond heeft deze week zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De aanvaller die volgende week zijn zestienjarige verjaardag zal vieren zette in De Kuip een handtekening onder een driejarig contract en ligt daardoor tot medio 2025 vast in Rotterdam.

''Terugkijkend op afgelopen periode kunnen we concluderen dat Zepiqueno een uitstekend seizoen achter de rug heeft'', zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. ''Zepiqueno is bereid om iedere dag weer het maximale uit zichzelf te halen en ontwikkelt zich daardoor als speler razendsnel. Mede hierdoor maakt hij na de zomerstop al de stap naar Feyenoord Onder 18.''

Redmond zelf keek lang uit naar deze dag. ''Het was een geweldig moment om mijn handtekening onder mijn eerste contract bij Feyenoord te zetten. Het maakt me extra trots dat mijn familie hierbij aanwezig kon zijn. De komende jaren wil ik me nog zoveel mogelijk door ontwikkelen bij de club en hoop ik uiteraard ooit de stap naar Feyenoord 1 te maken.''

Redmond, die sinds zijn dertiende jaar bij Feyenoord Academy speelt, begon zijn voetbalcarrière bij de amateurs van Alexandria’66 en CVV Zwervers. In de zomer van 2019 maakte hij de overstap vanuit de jeugdopleiding van ADO Den Haag naar Feyenoord. Het nieuwe seizoen zal de aanvaller actief zijn voor Feyenoord Onder 18.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties