Eerste contract voor Academy-speler Lugene Arnaud

Eerste contract voor Academy-speler Lugene Arnaud

Onder toeziend oog van familie en vrienden heeft Lugene Arnaud vrijdagmiddag zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De 17-jarige rechtervleugelverdediger van Feyenoord Onder 18 zette in de Boardroom van De Kuip zijn handtekening onder een overeenkomst dat hem tot medio 2025 aan de club verbindt.

Arnaud begon zijn voetbalcarrière bij de Rotterdamse amateurclub rvv LMO, dat op steenworpafstand van Varkenoord en De Kuip ligt. Sinds het seizoen 2016-2017 is de verdediger actief bij Feyenoord Academy en komt hij het lopende seizoen uit voor Feyenoord Onder 18 van trainer Henk Brugge. Onlangs maakte Arnaud zijn debuut voor Feyenoord Onder 21.

Rini Coolen, Head of Academy, had tijdens de ondertekening mooie woorden over voor Arnaud. ‘Lugene speelt al behoorlijk wat jaren bij Feyenoord en heeft in die jaren er alles aangedaan om tot dit eerste profcontract te komen. Hij valt als speler het beste te omschrijven als een moderne vleugelverdediger die over veel snelheid en duelkracht beschikt en tevens technisch en tactisch goed is onderlegd.’

‘Ik was heel erg bij om het moment dat ik hoorde dat ik mijn eerste contract bij de club mocht tekenen,’ vertelde Arnaud nadat hij zijn handtekening had gezet. ‘Ik ben blij met het vertrouwen dat ik vanuit de club krijg en hoop me de komende jaren binnen Feyenoord Academy verder te ontwikkelen en op termijn de volgende stap te zetten.’

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties