Eerste contract voor Academy-keeper Tim Haksteeg

Eerste contract voor Academy-keeper Tim Haksteeg

Tim Haksteeg heeft maandagmiddag onder toeziend oog van familie en vrienden een driejarig contract getekend bij Feyenoord. De 15-jarige doelman van Feyenoord Onder 17 is daardoor tot medio 2025 aan de club verbonden.

‘Tim is een talentvolle keeper die er iedere dag alles aan doet om een betere speler te worden,’ zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. ‘Doordat hij veelvuldig gebruik maakt van de specialistentrainers op Varkenoord investeert hij veel in zichzelf en laat hij zien over een goede mentaliteit te beschikken. Als hij deze stijgende lijn weet vast te houden hebben wij er alle vertrouwen in dat hij een mooie toekomst tegemoet zal gaan bij Feyenoord.’

Het tekenen van zijn eerste profcontract bij Feyenoord maakt Haksteeg erg trots. ‘Deze dag is heel bijzonder voor mij omdat ik al sinds 2013 voor Feyenoord Academy speelt en dus na de zomer aan mijn tiende seizoen ga beginnen bij deze prachtige club. Mijn ultieme droom is om ooit met Feyenoord 1 in een volle Kuip te spelen. Dat is het mooiste wat er is.’

Haksteeg zette zijn eerste stappen op het veld van De Zwerver in zijn woonplaats Kinderdijk, maar speelt al sinds zijn zevende jaar voor Feyenoord Academy. Op Varkenoord doorliep hij tot nu toe de gehele jeugdopleiding en keept dit seizoen zijn wedstrijden in Feyenoord Onder 17.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties