Dybala hervat groepstraining in aanloop naar Feyenoord

Dybala hervat groepstraining in aanloop naar Feyenoord

AS Roma heeft goed nieuws ontvangen in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Sterspeler Paulo Dybala heeft de groepstraining dinsdagmiddag hervat. De Argentijn verscheen op het trainingsveld en heeft nog twee trainingen de tijd om helemaal fit te worden voor donderdagavond.

Dybala was afgelopen zondagavond niet inzetbaar tijdens de gewonnen wedstrijd van AS Roma tegen Udinese. De middenvelder raakte geblesseerd tijdens de uitwedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip. Hij viel uit met een spierblessure, maar onderzoek wees uit dat het niet heel ernstig was. AS Roma rekent er nu op dat hij inzetbaar zal zijn in de kwartfinale van de Europa League.

Feyenoord moet in Rome een 1-0 voorsprong zien te verdedigen om de halve finale van de Europa League te bereiken. Willem van Hanegem is er niet helemaal gerust op. ''Ik heb er een hard hoofd in'', vertelt de oud-voetballer in het Algemeen Dagblad. ''Ik heb de thuiswedstrijd zitten kijken, en als ik eerlijk ben dan ben ik bang voor de uitwedstrijd. Je kwam er de tweede helft niet aan te pas. Als ze om willen schakelen naar een vervelende speelstijl, dan doen ze dat gewoon.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties