Driessen: ''Daar zijn ze druk mee bezig en dat zal ook wel lukken''

Driessen: ''Daar zijn ze druk mee bezig en dat zal ook wel lukken''

Feyenoord gaat geen interessante transferzomer tegemoet. Dat zegt Valentijn Driessen in de podcast van zijn krant. Dat de Rotterdammers met onder anderen Tyrell Malacia, Orkun Kökcü en Luis Sinisterra drie goudmijnen in handen hebben lijkt even te worden vergeten.

De host van de podcast geeft aan dat er 'grote verschuivingen gaan plaatsvinden bij PSV, Feyenoord en Ajax'. ''Bij Feyenoord ook?'', reageert Driessen cynisch. ''Die zijn al blij als ze Cyriel Dessers kunnen betalen. Daar zijn ze druk mee bezig en dat zal ook wel lukken, maar dan hoef je van Feyenoord natuurlijk niet zo heel veel te verwachten. Ze hebben zich in de winterstop natuurlijk ook al versterkt met bijvoorbeeld die Walenberg'', aldus de chef-voetbal van De Telegraaf over Patrik Wålemark.

Driessen vindt dat de Zweed het volgend seizoen moet gaan laten zien. ''Sandler? Ja, die kan wel aardig voetballen, maar tegen PSV waren natuurlijk nog maar zijn eerste speelminuten, hé.’’ Mike Verweij, eveneens te gast in de podcast, wordt gevraagd of Arne Slot de coach van het jaar is. ‘’Wat mij betreft zijn dat twee coaches. Slot en Erik ten Hag. Eerstgenoemde haalt de Europese finale, maar de coach van het jaar bepaal je meestal op de Eredivisie. En daar staat hij gewoon elf punten achter Ajax'', zegt Verweij.

Driessen is positiever. ''Het gaat natuurlijk ook om de ommekeer die Slot daar heeft bewerkstelligd en de manier van voetballen. Dat vind ik ook heel belangrijk voor een trainer. Kan het elftal de visie van de trainer vertalen naar het veld?'' Dat is bij Slot het geval geweest, zegt de chef-voetbal. ''De manier van spelen is natuurlijk het tegenovergestelde dan waar ze voor stonden onder Dick Advocaat.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties