Driessen: ''Dit komt vaak van zaakwaarnemers af''

Driessen: ''Dit komt vaak van zaakwaarnemers af''

De afgelopen dagen werden er diverse spelers in verband gebracht met Feyenoord. Volgens Valentijn Driessen zijn het geen spelers die de Rotterdamse club direct sterker maken. Ook de naam van Bas Dost valt niet in de smaak.

''Alles komt daar nu langs. Dan zie je gewoon dat er mensen in de weer zijn om hun spelers in de etalage te zetten'', vertelt Driessen in gesprek met De Telegraaf. ''Dit komt vaak van zaakwaarnemers af. Dan heeft Arnesen één keer gebeld en roepen ze al dat Feyenoord belangstelling heeft. Dat kan je dan doen en dan krijg je dit soort namen allemaal.''

Jurgen Ekkelenkamp en Daley Sinkgraven worden onder meer genoemd. ''Het zijn allemaal jongens die niet gelukt zijn bij Ajax, die moeten dan Feyenoord op een hoger niveau gaan brengen? Ekkelenkamp en Sinkgraven zijn nog wel jongens waar je waarde mee kan creëren. Bas Dost is een heel ander verhaal. Dat begrijp ik niet helemaal. Zeker niet op dit moment. Waarom zou je nu Bas Dost halen?

''Je heb net Danilo gehaald'', vervolgt de journalist. ''Je werkt met een bepaalde filosofie: met jonge spelers. Slot gaat meer waarde creëren met die jongens en dan kan je ze later verkopen. Dost is 33 en verdient veel geld. Hij zit bij Club Brugge gewoon standaard op de bank. Gaat hij Feyenoord dan zoveel sterker maken? Wacht lekker tot 31 augustus, net als vorig jaar. Wie kwam toen binnen? Cyriel Dessers. Uiteindelijk is dat de man van Feyenoord geworden. Bas Dost is op dit moment echt geen buitenkansje en moet je aan je voorbij laten gaan.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties