Driessen: ''Dat lees je altijd over nieuwe spelers van Feyenoord''

Driessen: ''Dat lees je altijd over nieuwe spelers van Feyenoord''

Patrik Wålemark kan zondag op bezoek bij N.E.C. zijn debuut voor Feyenoord gaan maken. De talentvolle aanvaller trainde deze week al mee met de Rotterdammers en is klaar voor eventuele minuten.

Valentijn Driessen denkt dat Wålemark zich snel in de basis kan knokken. ''Ik heb vorige week Alireza Jahanbakhsh weer zien spelen. Die bakt er echt heel weinig van. Ik denk dat Wålemark zelfs op één been beter is. Hij heeft zich razendsnel ontwikkeld in Zweden, maar dat zegt natuurlijk niet alles. Je leest altijd bij Feyenoorders die komen dat het allemaal geweldige spelers zijn.''

Driessen geeft in Kick-Off podcast van de Telegraaf ook aan dat de deal die Feyenoord met de kledingsponsor Castore aangaat een verstandige zet is. De Rotterdammers kunnen vanaf 2023 op zo’n vijftig miljoen euro rekenen verspreid over zes seizoenen. "Dit wordt een kledingsponsor die tegelijkertijd ook hoofdsponsor is.''

De kledingsponsor wil zich binden aan volksclubs met een loyale achterban. Na Newcastle United en Rangers FC moet nu dus ook Feyenoord met Castore gaan spelen. "Ze zijn onbekend in de Nederlandse markt. Een halfjaartje Feyenoord en je naamsbekendheid zit al tot aan de 100%", sluit Driessen af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties