Driessen: ''Berghuis staat open voor Ajax''

Driessen: ''Berghuis staat open voor Ajax''

Steven Berghuis staat open voor een transfer naar Ajax, zo meldt journalist Valentijn Driessen van De Telegraaf. De interesse van de Amsterdammers speelt achter de schermen al weken en ook is er al bij 'kamp-Berghuis' geïnformeerd of een overstap bespreekbaar is.

''Er is al lang gesproken om te vragen of hij interesse heeft'', zo begint Driessen in gesprek met Radio Veronica. PSV en de club van trainer Mark van Bommel zijn op dit moment minder concreet voor Berghuis. ''Wolfsburg wil nog wachten, want die gaan eerst een andere speler ophalen.''

Waarom Ajax? "Je gaat Champions League spelen en je verdient bijna net zoveel als in het buitenland. En het Nederlands elftal speelt volgend jaar natuurlijk een WK. Ik neem aan dat hij ook wel aan spelen toekomt. Antony is een concurrent, maar Neres gaat waarschijnlijk weg. Het is wel de opzet om Neres van de hand te doen. Ik vind het een goede keus van hem."

Hoe gaan de supporters reageren? ''Ze gunnen Berghuis wel een stap, maar niet naar Ajax. Ik denk niet dat er zoveel los komt als toen met Wim Jansen. Toen was de wereld wel echt te klein. Berghuis is ook nooit echt een grote publiekslieveling geweest van Het Legioen, maar het blijft een gevoelige stap. Ik denk dat ze hem voor de rest wel met rust laten.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties