''Door naam Gnonto kan je nu wel een kruis zetten''

''Door naam Gnonto kan je nu wel een kruis zetten''

Wilfried Gnonto lijkt niet meer naar Feyenoord te komen. De Italiaanse aanvaller werd in het begin van de zomerse transferwindow hevig in verband gebracht met de Rotterdammers, maar de stadionclub heeft de voorkeur gegeven aan Igor Paixão.

De komst van Gnonto lijkt dan ook definitief van de baan. ''Daar kan je nu wel een kruis doorheen zetten. Feyenoord heeft met Paixão een interessanter target gevonden'', begint transferexpert Rutger Vinke in Studio 1908. ''Die jongen wilde heel graag, net als Gnonto natuurlijk. Het was een topoptie voor Feyenoord, maar toch waren er mensen met twijfels.''

Die twijfels gingen vooral over zijn positie en over het mandaat dat de zoon van Frank Arnesen, Sebastian, kreeg bij een eventuele transfer van Gnonto naar de Eredivisie. ''Het is Paixão geworden'', sluit Vinke af. Met de komst van de Braziliaanse buitenspeler lijkt de aanvalslinie nu compleet. Paixão wordt naar verluidt deze week nog gepresenteerd.

Lees meer over
Wilfried Gnonto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties