Door Feyenoord verhuurde Hendriks terug op trainingsveld

Door Feyenoord verhuurde Hendriks terug op trainingsveld

Ramon Hendriks is maandag weer op het trainingsveld van 1908 verschenen. De verdediger zou dit seizoen op huurbasis voor FC Utrecht spelen, maar liep een ernstige blessure op. Hij keerde terug naar Rotterdam om bij Feyenoord te revalideren en lijkt in dat traject nu dus de volgende stap te hebben gezet.

Op 8 juni werd bekend dat Hendriks dit seizoen verhuurd zou worden aan FC Utrecht, maar een week later keerde hij alweer noodgedwongen terug naar Feyenoord. De 21-jarige verdediger scheurde zijn kruisband en zou naar verwachting liefst negen maanden langs de kant staan. Dat hij in september alweer op het trainingsveld staat, is dan ook sneller dan verwacht.

Uiteraard zal het nog even duren voor Hendriks de groepstraining kan hervatten, laat staan weer wedstrijden kan spelen. Hoewel hij revalideert bij Feyenoord, is hij dit seizoen nog wel gewoon speler van FC Utrecht.

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties