De beelden: Dessers scoort erop los tegen NEC

De beelden: Dessers scoort erop los tegen NEC

Cyriel Dessers was vanmiddag vier keer trefzeker in de oefenwedstrijd tegen N.E.C. De spits van Feyenoord was op dreef tegen de huidige nummer zeven uit de Eredivisie. Het besloten duel werd uiteindelijk met 4-3 gewonnen door de Rotterdammers op Varkenoord.

Waar Dessers de laatste weken zijn goals als invaller maakte, stond de spits op Varkenoord wel aan de aftrap. Hij maakte onderdeel uit van een elftal dat bestond uit spelers uit het eerste elftal en Feyenoord Academy. Zo kwam bijvoorbeeld Reiss Nelson zeventig minuten in actie, terwijl Thijs Jansen, Ramon Hendriks, Franco Antonucci, Joao Teixeira en Naoufal Bannis de hele wedstrijd speelden.

Speciaal was het duel vooral voor Mark Diemers. Nadat hij vorige week alweer met de selectie meereisde naar Berlijn en ook tegen AZ deel uitmaakte van de wedstrijdselectie, is nu ook zijn officieuze rentree binnen de lijnen een feit.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties