Doelman Remie verlengt contract bij Feyenoord tot 2023

Doelman Remie verlengt contract bij Feyenoord tot 2023

Feyenoord heeft het contract van Devin Remie met één seizoen verlengd. De negentienjarige doelman liep eigenlijk uit zijn contract, maar ligt nu tot medio 2023 vast. Dinsdagmiddag zette hij zijn handtekening onder zijn nieuwe verbintenis.

Op de clubwebsite is Head of Academy Rini Coolen lovend over de keeper. "Met Devin hebben we een speler in huis die altijd bereid is het maximale te geven voor de club en bovendien iedere dag laat zien een betere doelman te willen worden. Hij heeft daarmee zelf afgedwongen dat zijn contract nu is verlengd."

"Ik ben heel blij en trots dat ik mijn contract heb mogen verlengen", zegt Remie zelf. "Ondanks dat ik vorig seizoen weinig wedstrijden heb kunnen spelen, heb ik wel onwijs veel mogen leren bij onder meer de trainingen van Feyenoord 1. Ik hoop komend seizoen een volgende stap te maken in mijn ontwikkeling als keeper."

Remie speelt al sinds zijn zevende in de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij ook komend seizoen weer deel uit zal maken van Feyenoord Onder 21. Zijn officiële debuut in Feyenoord 1 maakte hij nog niet, al kwam hij vorig seizoen wel in actie in de oefenwedstrijd tegen AA Gent.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties