"Dit was een examen voor Timber en dat heeft hij niet gehaald"

"Dit was een examen voor Timber en dat heeft hij niet gehaald"

Het ontbreken van Orkun Kökcü heeft Feyenoord zaterdag geen schade opgeleverd. Toch wil dat niet zeggen dat de aanvoerder tegen AZ niet gemist werd. In de voetbalpodcast van de NOS werd namelijk de conclusie getrokken dat Quinten Timber geen waardige vervanger is gebleken.

Verslaggever Jeroen Grueter stelde dat Kökcü erg gemist werd door zijn ploeg. "Zeker, want de speler die hem moest vervangen, vind ik de grootste tegenvaller binnen het hele aankoopbeleid van Feyenoord", doelde hij op Quinten Timber, die afgelopen zomer met een transfersom van ruim zeven miljoen euro de duurste Feyenoord-aankoop ooit werd.

"Daar hebben ze serieus veel geld voor uitgegeven. Nu hebben we hem door het hele seizoen heen veel in actie gezien, en eigenlijk behoort hij nooit tot de beteren. Eerder tot de slechteren. Hij werd ook van het veld gehaald en vervangen door nota bene Taabouni. Dit was wel een examen voor Timber en dat heeft hij niet gehaald. Hij moest eigenlijk Kökcü doen vergeten." Met die laatste opmerking leek hij ook te doelen op het feit dat Timber Kökcü bij een eventuele transfer komende zomer zou moeten vervangen.

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties