Dit is de stand en programma na de topper in Eindhoven

Dit is de stand en programma na de topper in Eindhoven

Bij Feyenoord hield niemand meer echt rekening met een nieuw kampioenschap. Het gelijkspel tegen PSV van zondagmiddag heeft vermoedelijk ook bij de allerlaatste optimistische supporters de hoop weggenomen. Het gat tussen Feyenoord en PSV blijft met tien wedstrijden te spelen tien punten.

Feyenoord moet zich nu vooral focussen op de tweede plaats. FC Twente wist zaterdagavond te winnen van Vitesse, waardoor het gat nu verkleind is naar zes punten. De Tukkers hebben met Ajax, PSV en AZ nog wel een relatief zwaar programma voor de boeg. De Rotterdammers kunnen nu een week rusten en volgende week staat de wedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma.

FC Twente speelt volgende week opnieuw op zaterdagavond en ontvangt dan Sparta Rotterdam. Voor Feyenoord staan er in de restant van de competitie nog vijf uitwedstrijden op het programma, waaronder die tegen NEC en Go Ahead Eagles. De ploeg van trainer Arne Slot ontvangt ook nog Ajax in De Kuip.

Programma Feyenoord
Thuis:Heracles, FC Utrecht, Ajax, PEC Zwolle, Excelsior
Uit: Heerenveen, FC Volendam, Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles, NEC.

Programma FC Twente
Thuis: Sparta Rotterdam, Heracles, Fortuna Sittard, Almere City, FC Volendam
Uit: PSV, Heerenveen, Ajax, AZ, PEC Zwolle.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties