Dit is de opstelling van Feyenoord tegen FC Utrecht

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen FC Utrecht

Feyenoord en FC Utrecht trappen vanmiddag om 14:30 uur af voor speelronde 27 van dit Eredivisie-seizoen. De Rotterdammers hopen te profiteren van de eerste nederlaag die PSV dit seizoen heeft geleden. Inmiddels heeft Arne Slot bekendgemaakt welke spelers hij aan de aftrap laat starten.

In de opstelling van Feyenoord is er één wijziging ten opzichte van de vorige competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen. De achterhoede bestaat uit Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op goal staat nog altijd Timon Wellenreuther, die bezig is aan een uitstekende periode onder de lat bij de Rotterdammers. Op het middenveld is Ramiz Zerrouki de vervanger van Calvin Stengs. De international van Algerije gaat de rol als aanvallende middenvelder afwisselend opvullen met Quinten Timber, terwijl Mats Wieffer de meest verdedigende middenvelder is van het trio.

In de aanval heeft Slot Luka Ivanušec gewisseld voor Igor Paixão. Verder staat Yankuba Minteh op de rechterflank en begint Santiago Gimenez logischerwijs in de punt van de aanval. De Gambiaan was in de laatste vier wedstrijden betrokken bij vijf doelpunten. Paixão moest het in de afgelopen twee wedstrijden doen met invalbeurten en daarin wist hij wel twee keer te scoren.

Dat Ivanušec niet in de basis begint heeft te maken met het feit dat de Kroaat afwezig is. Stengs is wel weer volledig hersteld van zijn blessure en zit weer in de wedstrijdselectie. Antoni Milambo, Alireza Jahanbakhsh, Justin Bijlow en Gernot Trauner zijn, zoals Slot al duidelijk vertelde, nog afwezig en bezig met de laatste fase van hun herstel.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Lamprou, Van Sas, Nieuwkoop, Lopez, Van den Belt, Lingr, Sauer, Stengs, Ueda.

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties