Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Ueda

Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Ueda

De opstelling van Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam is bekendgemaakt. In aanloop naar de stadsderby was vooral de vraag wie de geblesseerde Gernot Trauner en Quinten Timber moest vervangen. Zondagmiddag werd ook nog eens bekend dat Santiago Gimenez vanwege een lichte blessure niet in actie kan komen.

Vanwege de afwezigheid van Gimenez zal Ayase Ueda zijn basisdebuut maken in de Eredivisie. De spits van Feyenoord begon al eens vanaf de aftrap in de Champions League, en mag nu ook starten tegen Sparta Rotterdam. De verwachtingen zijn dat Gimenez wel gewoon kan starten aankomende week tegen AS Roma in De Kuip.

Verder kiest Slot voor Ramiz Zerrouki en Thomas Beelen in de basisopstelling. De middenvelder en verdediger zijn de vervangers van de geblesseerde Timber en Trauner. De trainer kiest niet voor het talentvolle Antoni Milambo op het middenveld. Calvin Stengs is de aanvallende middenvelder en Mats Wieffer maakt het middenveld van Feyenoord compleet.

Met de terugkeer van Alireza Jahanbakhsh in de wedstrijdselectie heeft Slot weer een extra optie voor de rechtsbuitenpositie. Voor de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam valt de keuze op Yankuba Minteh. Afgelopen week tegen AZ stond Bart Nieuwkoop nog als rechtsbuiten opgesteld. Tegen de nummer negen uit de Eredivisie moet de Gambiaan voor creativiteit zorgen.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Zerrouki; Minteh, Ueda, Paixão.

Wissels Feyenoord
Lamprou, Van Sas, Nieuwkoop, Lopez, Milambo, Lingr, Ivanusec, Jahanbakhsh.

ggetagcxgaaubm2
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties