Dit is de opstelling van Feyenoord tegen sc Heerenveen

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen sc Heerenveen

De selectie van Feyenoord is gearriveerd bij het Abe Lenstra stadion. De Rotterdammers nemen het om 14:30 uur op tegen de nummer tien van de Eredivisie: sc Heerenveen. Hoewel de thuiswedstrijd eindigde in een 6-1 overwinning, waakt Arne Slot voor onderschatting en verwacht hij een spannende wedstrijd.

De trainer van Feyenoord kiest aan de aftrap voor de elf spelers zoals werd verwacht. Luka Ivanušec start op de linkerflank en moet samen met Yankuba Minteh goede acties maken om Santiago Gimenez te voorzien van voorzetten op maat. Op het middenveld vervangt Ramiz Zerrouki de geblesseerde Calvin Stengs.

Thomas van den Belt keert weer terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord. De middenvelder kampte de afgelopen week met een spierblessure. In Friesland start Van den Belt op de bank. Naast de langdurig geblesseerde spelers is ook de talentvolle Antoni Milambo niet fit. De verwachting is dat hij na de interlandperiode weer kan aansluiten bij de groep.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Minteh, Gimenez, Ivanušec.

Wissels Feyenoord
Lamprou, Van Sas, Nieuwkoop, Lopez, Van den Belt, Lingr, Sauer, Paixão, Ueda.

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties