Dit is de opstelling van Feyenoord tegen Heracles Almelo

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen Heracles Almelo

De opstelling van Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo is bekendgemaakt. Trainer Arne Slot start met Ramiz Zerrouki op het middenveld en Luka Ivanusec keert weer terug in de basiself van de Rotterdammers. Het duel van zondagavond begint om 20:00 uur in De Kuip.

Slot wijzigt zijn elftal ten opzichte van de uitwedstrijd tegen PSV op één plaats. Antoni Milambo neemt weer plaats op de bank bij Feyenoord en Ivanusec krijgt de voorkeur als linksbuiten. Igor Paixão is wederom geen basisspeler bij Feyenoord. De aanval bestaat verder uit Santiago Gimenez en Yankuba Minteh.

Het middenveld van Feyenoord bestaat uit Ramiz Zerrouki, Quinten Timber en Mats Wieffer. Hoewel Slot meerdere malen heeft aangegeven dat het niet zijn favoriete formatie is, heeft hij vanwege diverse blessures weinig alternatieven. De achterhoede bestaat uit de gebruikelijke namen.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Wissels Feyenoord
Lamprou, Van Sas, Nieuwkoop. Lopez, Milambo, Lingr, Lopez, Sauer, Paixão, Ueda.

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen Heracles Almelo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties