'Dinamo doet er alles aan om transfer zoveel mogelijk te vertragen'

'Dinamo doet er alles aan om transfer zoveel mogelijk te vertragen'

Feyenoord heeft Ayase Ueda binnen, zo bevestigt De Telegraaf. De Rotterdammers hadden echter verwacht dat de komst van Luka Ivanusec eerder afgerond zou worden. Dinamo Zagreb is momenteel bezig om de definitieve transfer zo lang mogelijk te vertragen.

De Kroaten zien dat Ivanusec momenteel in bloedvorm verkeert en hebben als doel om de groepsfase van de Champions League te bereiken. De 24-jarige buitenspeler is een belangrijke speler om het doel van Dinamo Zagreb te bereiken. Het bereiken van de groepsfase levert een bedrag van bijna veertig miljoen euro op, en daar moet alles voor wijken.

Dinamo Zagreb wil Ivanusec ook aanstaande woensdag tijdens de return van de voorrondes van de Champions League nog opstellen en gaat er ook vol voor om de transfer uit te stellen tot plaatsing voor de groepsfase een feit is. Feyenoord blijft vertrouwen houden in de komst van de Kroatische international en doet er alles aan om uitstel van zijn transfer te voorkomen.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties