Dilrosun: "Dat heeft er wel voor gezorgd dat ik minder ging spelen"

Dilrosun: "Dat heeft er wel voor gezorgd dat ik minder ging spelen"

Javairô Dilrosun heeft dit seizoen tot nu toe 41 wedstrijden gespeeld in het shirt van Feyenoord. Sinds maart begint de aanvaller vooral op de bank en zelf denkt hij wel te weten waardoor dat komt. Ook vertelt de Amsterdammer onder de indruk te zijn hoe erg de club leeft in Rotterdam.

"Begin van het seizoen speelde ik alles, toen raakte Szymański geblesseerd en ging het fout", legt Dilrosun uit in KICK 'T MET van Ziggo. "Ik heb goede wedstrijden op rechts gespeeld, dus verwachte dat ik daar zou spelen. Nu raakte iemand geblesseerd en wilde ik het team helpen, dus ging ik op tien spelen. Dat heeft er wel voor gezorgd dat ik minder ging spelen einde van het seizoen."

Zelf is Dilrosun geboren in Amsterdam en volgde hij in ieder geval niet iedere wedstrijd van Feyenoord. Waar het in de hoofdstad niet vanzelfsprekend is om 'je eigen club' te supporten, ziet de aanvaller dat dit in Rotterdam wel het geval is. ''Ik was geen Feyenoord-fan, maar begin van het seizoen heb ik gekozen om Feyenoord te spelen. De eerste paar dagen zag ik al dat deze club echt warm was. De fans zijn echt gek op de club, als je uit Rotterdam komt ben je voor Feyenoord.''

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties