Dilrosun: ''Daar sprak m'n familie me op aan''

Dilrosun: ''Daar sprak m'n familie me op aan''

Javairô Dilrosun maakte zondagavond indruk op 10. De aanvaller was goed voor één doelpunt en kon met verschillende acties dreigend worden voor zijn ploeg.

Zijn 'nieuwe' positie bevalt goed tot dusver. ''Ik heb aan het einde van vorig seizoen ook vaak op 10 gestaan. Ik kan het ook wel'', zegt Dilrosun in gesprek met ESPN. ''In het begin van dit seizoen zei de trainer dat ik me moest focussen op de posities op de vleugel. Nu viel Sebastian Szymański geblesseerd uit en zei Arne Slot dat ik op 10 moest.'' De aanvaller weet dat hij dat kan. ''Dat heb ik vandaag laten zien.''

Dilrosun werkte ook in verdedigend opzicht hard vanavond. ''Het was donderdag een slechte wedstrijd van mij en van het team. Dan heb je natuurlijk wat te bewijzen, niet alleen naar mezelf. Ook naar m'n familie. Of ze streng voor me waren? Ja, zeker'', lacht de Feyenoorder. ''Ik kwam thuis en ze keken naar me van: er is weer werk aan de winkel.''

''Ik had een hele slechte wedstrijd gespeeld en daar sprak m'n familie me op aan. Ik ga vaak naar m'n oma en dan is m'n hele familie daar. Die keken me kritisch aan toen ik binnenkwam. Dan voel je je niet fijn als je thuiskomt'', lacht de doelpuntenmaker van vanavond.

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties