Diemers overweegt vertrek: ''Afwachten wat mijn rol wordt''

Diemers overweegt vertrek: ''Afwachten wat mijn rol wordt''

Feyenoord beschikt over een aantal middenvelder en Mark Diemers dreigt genoegen te moeten nemen met een plek op de bank. De Feyenoorder overweegt een vertrek wanneer de kans op speeltijd de komende weken afneemt.

"Maar voorlopig ben ik tevreden'', vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Het is afwachten wat mijn rol wordt. Ik maak nu minuten en train goed. In de eerste week heb ik een heel eerlijk gesprek gehad met Arne Slot. Als ik merk dat mijn perspectief anders wordt, wil ik verder kijken. Natuurlijk in samenspraak en nu heb ik er nog geen reden toe."

Diemers geeft direct aan dat hij Feyenoord niet zomaar gaat verlaten. "Ik heb voor drie jaar getekend en ga ik niet zomaar weg. Ik ga ook zeker kansen krijgen en sta er nu positief in. Ik heb het nu naar mijn zin, we spelen leuk en ik ben er trots op dat ik dit shirt draag."

Kritiek
Diemers heeft te maken met veel kritiek sinds zijn komst bij Feyenoord. "Kritiek hoort erbij en ik blijf stoïcijns doorgaan. Zelf verzamel ik mensen om me heen die kritisch naar me kijken. Daarnaast ben ik een paar uur per week bezig met het analyseren van mijn spel. Wegdraaien of dribbelen kan juist ook een overtal veroorzaken. Maar soms moet je ook sneller doorspelen en daar kan ik stappen in maken."

Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties