Diemers: ''Nederlandse club nu ook zeker een optie''

Diemers: ''Nederlandse club nu ook zeker een optie''

Mark Diemers is niet mee op trainingskamp met Feyenoord. De middenvelder blijft achter in Nederland omdat zijn vouw op het punt staat om te bevallen. Diemers mag vertrekken bij Feyenoord en Fortuna Sittard is een serieuze optie.

''Ik zit op dit moment nog bij Feyenoord, maar sta overal voor open', vertelt de middenvelder in gesprek met Voetbal International. ''Eerder richtte ik me meer op het buitenland, maar vanwege mijn privésituatie is een andere Nederlandse club nu ook zeker een optie. Zolang ik me maar kan richten op de nummer 10-positie, daar voel ik me het best.''

Trainer Sjors Ultee van Fortuna Sittard vertelt dat er nog geen contact is met Feyenoord, maar hoopt wel op de handtekening van Diemers. Ook SC Cambuur is nog altijd in de race om de middenvelder over te nemen van de Rotterdammers. Diemers heeft nog een contract tot medio 2023 in De Kuip.

Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties