Diemers: ''Ik kreeg al snel een label bij Feyenoord''

Diemers: ''Ik kreeg al snel een label bij Feyenoord''

Mark Diemers werd afgelopen winter door het Duitse Hannover 96 verlost uit zijn uitzichtloze situatie bij Feyenoord. Hij kwam niet meer voor in de plannen van Arne Slot en mocht daarom vertrekken. Als het aan Diemers ligt heeft hij zijn laatste wedstrijd voor de Rotterdammers al gespeeld.

''Ik zou graag in het buitenland blijven'', zegt de middenvelder in gesprek met Elf Voetbal. Diemers voelde zich nooit volledig gewaardeerd. ''Ik kreeg al snel een label. Ik kwam van het kleine Fortuna Sittard, had nog niets kunnen laten zien maar werd wel al afgeschreven. Het is geen eerlijke strijd geweest. Intern werd ik gewaardeerd, maar extern was dat minder het geval.''

''Hoewel het buitenland nooit een kinderdroom is geweest, kwam de interesse van Hannover 96 als geroepen'', vervolgt Diemers. In Duitsland kwam hij tot dusver tien keer in actie, waarvan negen als basisspeler. ''Ik wil graag in het buitenland blijven, of dat in Hannover is of ergens anders zie ik wel. Het bevalt in elk geval goed. Ik woon op dit moment in een hotel en blijf daar de komende maanden.'' Diemers, die onder Dick Advocaat als vaste waarde gold met 38 optredens, heeft nog een contract tot medio 2023 bij Feyenoord.

Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties