Dessers uitgeroepen tot ECL Player of the Week

Dessers uitgeroepen tot ECL Player of the Week

Cyriel Dessers en Luis Sinisterra waren gisterenavond door de UEFA genomineerd voor de titel Speler van de Week in de Conference League. De twee Feyenoorders concurreerden met Ademola Lookman van Leicester City en Lorenzo Pellegrini van AS Roma.

Dessers viel uiteindelijk in de prijzen. De UEFA heeft de spits van Feyenoord uitgeroepen tot Player of the Week. Dessers scoorde twee keer tegen Olympique Marseille. De Belg is ook door de bezoekers van FR12.nl het hoogst beoordeeld en daardoor uitgeroepen tot Man of the Match. Hij ontving een 8.8 als eindcijfer.

Voetbal International
Marciano (6.5); Geertruida (5.5), Trauner (5.5), Senesi (5.5), Malacia (6.5); Aursnes (5.5), Til (5), Kökcü (6.5); Nelson (7.5), Dessers (8.5), Sinisterra (8.5).

FR12.nl
Marciano (6.3); Geertruida (7.5), Trauner (7.3), Senesi (8.3), Malacia (7.8); Aursnes (6.9), Til (6.9), Kökcü (7.5); Nelson (7.2), Dessers (8.8), Sinisterra (7.9).

Marcos Senesi kreeg door Pieter Zwart een 5.5. Nadat hij veel berichten kreeg van Feyenoorders kwam de hoofdredacteur op Twitter met meer uitleg. ''Inderdaad een lastig cijfer om te geven, want Senesi deed heel veel goed in deze wedstrijd. In de opbouw was hij heel sterk, net als in de duels. Zijn statistieken zijn daarom geweldig. Alle hulde daarvoor, maar verdedigen op topniveau is vooral geen fouten maken. Zie de ontwikkeling van Virgil van Dijk. Nauwelijks nog tackles en intercepties. Lost alles op met spelinzicht. Dat laat bij Senesi te vaak te wensen over, ook tegen Olympique Marseille.''


Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties