Dermane Karim scoort tijdens basisdebuut Togo

Dermane Karim heeft persoonlijk een prima avond achter de rug. De middenvelder van Feyenoord mocht voor het eerst in de basis beginnen in de nationale selectie van Togo en was vlak voor tijd trefzeker.

Togo verloor ondanks het doelpunt van Karim met 2-1 van Ivoorkust. Alle doelpunten in de vriendschappelijke wedstrijd vielen na rust. Karim scoorde vijf minuten voor tijd de aansluitingstreffer, maar het was niet genoeg voor een resultaat.

Naast Togo wist ook Noorwegen niet te winnen. Pedersen was geschorst en behoorde niet tot de wedstrijdselectie. Fredrik André Bjørkan kreeg geen speelminuten UEFA Nations League wedstrijd en zat in de 2-1 verloren duel tegen Slovenië negentig minuten op de bank.