Dermane Karim maakt overstap naar Lommel SK

Dermane Karim maakt overstap naar Lommel SK

Feyenoord en Lommel SK zijn het eens geworden over de transfer van Dermane Karim. De 19-jarige middenvelder tekent bij de club uit België een contract voor de duur van vijf seizoenen. Karim had bij Feyenoord nog een verbintenis tot medio 2026.

''Ik ben erg blij om voor Lommel SK te tekenen'', reageert de middenvelder op zijn overstap. ''Ik kan me helemaal vinden in de plannen die ze voor me hebben en de rol die ze voor me wegleggen binnen het team. Ik ben erg enthousiast om deze stap te zetten en ik kan niet wachten om deel uit te maken van de City Football Group-familie en Lommel SK te helpen promoveren naar de Pro League."

Karim maakte in de winter van 2022 de overstap naar Feyenoord en speelde in het afgelopen anderhalf seizoen voornamelijk zijn wedstrijden in het beloftenteam van de club. De Togolees international debuteerde op 11 mei 2022 in de hoofdmacht van Feyenoord. Tijdens het gewonnen uitduel met Go Ahead Eagles (0-1) kwam de middenvelder in de slotfase binnen de lijnen.

Lees meer over
Dermane Karim
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties