'Dermane Karim bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord'

'Dermane Karim bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord'

Dermane Karim gaat binnenkort een transfer maken. Volgens 1908.nl staat de middenvelder in de concrete belangstelling van de City Football Group en zal Feyenoord meewerken als er een bod op tafel komt.

De City Football Group wordt vertegenwoordigd door clubs als Manchester City en New York City. Als er een bod komt vanuit de holding zullen de Rotterdammers een transfervergoeding willen zien voor de 19-jarige middenvelder. Het Belgische Lommel SK maakt ook onderdeel uit van de City Group en is de meest voor de hand liggende keuze. Het medium schrijft dat Karim de grootste uitgaande transfer van Varkenoord kan worden.

De international van Togo kwam in januari 2022 over van Planète Foot uit zijn thuisland. Bij Feyenoord heeft hij momenteel nog een contract tot juli 2026. In totaal speelde Karim onder Arne Slot slechts zes minuten tegen Go Ahead Eagles en verder bleef het alleen bij meetrainen. Dit seizoen speelde hij voor het Onder 21 elftal van Feyenoord 23 wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde.

Lees meer over
Dermane Karim
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties