Definitief streep door naam Bazoer; middenvelder naar AZ

Definitief streep door naam Bazoer; middenvelder naar AZ

Riechedly Bazoer komt definitief niet naar Feyenoord. De middenvelder stond de laatste weken al niet meer concreet in de belangstelling van de Rotterdammers, maar door zijn naam kan nu een streep worden gezet. Bazoer heeft namelijk een contract getekend tot medio 2025 bij AZ.

Feyenoord heeft afgelopen winter diverse pogingen gewaagd om Bazoer los te weken bij Vitesse. De vraagprijs van de Arnhemmers was echter te gortig waardoor er door werd geschakeld naar Jorrit Hendrix. Ook in het begin van de transferperiode viel de naam van Bazoer weer bij Feyenoord.

De keuze van de 25-jarige middenvelder viel uiteindelijk op AZ. Opmerkelijk, aangezien er werd verwacht dat hij transfervrij de stap ging maken naar het buitenland. Benfica en Olympique de Marseille werden in de wandelgangen genoemd. Bazoer geeft op de clubwebsite van de Alkmaarders aan blij te zijn met zijn keuze.

''Ik heb goede gesprekken gehad met Max Huiberts en Pascal Jansen. Daarin werd duidelijk wat ze met mij van plan zijn en daar hield ik een erg positief gevoel aan over. Ik kan niet wachten om te beginnen. AZ is altijd een goede ploeg, speelt verzorgd positiespel en is veel aan de bal. Daar hou ik van. Alles klopt en ik ben blij hier vandaag te tekenen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties