De Wolf zet nieuwe Feyenoord-tatoeage: ''Hopelijk niet de laatste''

De Wolf zet nieuwe Feyenoord-tatoeage: ''Hopelijk niet de laatste''

John de Wolf heeft een nieuwe Feyenoord-tatoeage gezet. Op het rechterbeen van de assistent-trainer en oer-Feyenoorder staat nu: 'Ik duik voor niemand, niet voor jou en voor niemand anders.'

Die tekst stond ook op het spandoek van vorige week donderdag tegen Lazio. Het is een uitspraak van de legendarische Rotterdamse bokser Bep van Klaveren. The Dutch Windmill, zijn bijnaam, zei dit in de jaren dertig tegen de Amerikaanse gangster Al Capone.

De gangster vroeg Van Klaveren om een gevecht expres te verliezen, zodat Al Capone de inzetten van gokkers in zijn zak kon steken. Dat wilde de bokser uiteraard niet. Hij antwoordt: ''Ik neem geen duik. Niet voor jou en voor niemand anders. Voor geen mens, ik boks om te winnen.''

Van Klaveren zou de desbetreffende wedstrijd overigens winnen. De Wolf heeft de uitspraak van de bokser nu vereeuwigd op zijn rechteronderbeen. ''Deze moest er komen. Hopelijk niet de laatste'', schrijft de oer-Feyenoorder op zijn Instagram-account.

De Wolf zet nieuwe Feyenoord-tatoeage: ''Hopelijk niet de laatste''
Lees meer over
John de Wolf
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties