De Vrij sluit winters vertrek bij Internazionale uit

De Vrij sluit winters vertrek bij Internazionale uit

Internazionale kan de komende zes maanden gewoon beschikken over Stefan de Vrij. De oud-Feyenoorder heeft besloten om tijdens de winterstop geen overstap te maken naar een nieuwe club. De Vrij heeft een aflopend contract bij de Italiaanse topclub.

''Er zal geen gebrek aan aanbiedingen zijn. Gezien zijn leeftijd en zijn bedachtzame karakter zijn alle aspecten van belang'', vertelt zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello in gesprek met Italiaanse media. De Vrij wil over enkele maanden pas een keuze maken over zijn toekomst.

''Februari, maart is een goed moment om bepaalde keuzes te maken. We denken absoluut niet aan een vertrek in januari'', vertelt Pastorello, die een contractverlenging bij Internazionale ook niet uitsluit. ''Het gaat hem om meerdere aspecten dan alleen het contract. Het zal waarschijnlijk zijn laatste grote verbintenis worden.''

De Vrij werd in verband gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur en Atlético Madrid. Wanneer de 30-jarige verdediger besluit om aankomende zomer transfervrij te vertrekken uit Italië is dat slecht nieuws voor Feyenoord. De Rotterdammers ontvangen dan geen opleidingsvergoeding.

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties