De Guzmán: ''Ik zal niet juichen in De Kuip tegen Feyenoord''

De Guzmán: ''Ik zal niet juichen in De Kuip tegen Feyenoord''

Jonathan de Guzmán speelde in de jeugd van Feyenoord, brak door in het eerste elftal. Na vele omzwervingen is de middenvelder terug in Rotterdam. Zondag treft De Guzmán met Sparta zijn oude werkgever in De Kuip.

"Feyenoord is nog steeds míjn club, maar ik denk dat iedereen dat wel zal begrijpen. Het is een speciale wedstrijd voor Sparta, maar ook voor mij. Ik kom weer terug in De Kuip. Daar ben ik blij mee en ik kijk ernaar uit", aldus De Guzmán voor de camera van RTV Rijnmond. "We gaan ernaartoe om te winnen. Maar met alle respect, ik zal niet juichen in De Kuip tegen Feyenoord. Uit respect doe ik dat niet, voor de fans. Feyenoord is mijn familie."

De oud-speler van Feyenoord heeft gisteren ook de wedstrijd tegen Lazio Roma bekeken. "Het deed pijn aan m'n ogen. Feyenoord heeft veel nieuwe spelers. Dan is het altijd lastig, zeker tegen zo'n team", zo vervolgt De Guzmán, die zich met Sparta absoluut niet kansloos acht in de derby. "Er zijn zeker kansen. Feyenoord heeft in de afgelopen twee wedstrijden veel tegendoelpunten gehad."

Lees meer over
De Guzman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties