''Ik verwacht dezelfde opstelling als tegen Volendam''

''Ik verwacht dezelfde opstelling als tegen Volendam''

Feyenoord behaalde een zakelijke overwinning op FC Volendam, maar dat nam niet weg dat de Rotterdammers zomaar een zevenklapper hadden kunnen realiseren in plaats van de uiteindelijke 0-2 overwinning. Qua veldspel was er weinig aan te merken. De tweede helft werd Feyenoord wel slordiger, maar dat had ook te maken met het feit dat de wedstrijd zowel gespeeld was als dat de spelers krachten aan het sparen waren.

Analist Rory de Groot keek bij Feyenoord TV vooruit naar de thuiswedstrijd tegen sc Cambuur van donderdag en hoopt dat Feyenoord het niveau van de eerste helft tegen Volendam weer gaat halen. "Ik hoop dat ze deze lijn doortrekken. Met name de diepgang die er tegen Volendam was. Het was echt heel fijn om te zien dat er zoveel dynamiek rond de bal was. Volendam speelt ongeacht de tegenstander open, ze kiezen altijd voor de voetballende oplossing."

"Cambuur heeft dat ook in zich, maar ik kan me voorstellen dat ze, gezien de positie op de ranglijst, iets verdedigender willen gaan spelen. Je zult dus weer veel beweging en dynamiek nodig hebben om ruimtes en gaten te creëren en tegenstanders te verrassen. Als Feyenoord dat met dezelfde intensiteit doet als in de eerste helft tegen Volendam, dan lijkt het me dat het weer een mooi resultaat gaat worden. Ik verwacht dezelfde opstelling als tegen Volendam, ik zie geen reden om dat te veranderen", zo besluit De Groot, die een 3-0 overwinning voor de Rotterdammers verwacht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties