''Dat zal Justin op het trainingsveld moeten aantonen''

''Dat zal Justin op het trainingsveld moeten aantonen''

De verwachtingen zijn dat Justin Bijlow eind van de maand weer onderdeel kan zijn van de selectie van Feyenoord. De doelman zit in de laatste fase van zijn herstel van een kuitblessure. Trainer Arne Slot is in het verleden altijd duidelijk geweest over de keeperskwestie bij de Rotterdammers.

Het is niet de eerste keer dat Timon Wellenreuther uitstekend presteert onder de lat bij Feyenoord tijdens de afwezigheid van Bijlow. Slot heeft tot nu toe elke keer ervoor gekozen om direct weer te kiezen voor Bijlow wanneer hij fit is, en dat lijkt nu ook weer het geval te zijn. De goede prestaties van de Duitse doelman hebben tot op heden Slot niet op andere gedachten gebracht.

''In principe is dat wel de logica, maar zoals dat bij de eerste keeper, eerste centrale verdediger of de eerste spits is. Mensen moeten wel een bepaalde vorm hebben als ze terugkomen van een blessure'', legt Slot uit. ''Dat zal Justin op het trainingsveld moeten aantonen dat hij weer de oude Justin is. De vorige keer had hij dat snel voor elkaar en ik hoop dat het nu ook weer zo is.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties