Danny Buijs loopt mee met trainersstaf Feyenoord

Danny Buijs loopt mee met trainersstaf Feyenoord

Feyenoord verwelkomt deze week een oude bekende. Danny Buijs loopt de komende week mee met de trainingsstaf van Arne Slot. De oud-Feyenoorder zit momenteel zonder club nadat hij begin oktober is ontslagen bij KV Mechelen.

Arne Slot en Danny Buijs hebben in 2018 hun hoogste trainersdiploma gehaald en hebben daarna goed contact gehouden. De twee hebben goede discussies als het inhoudelijk over voetbal gaat. Slot in het verleden daarover: ''Danny en ik lijken heel andere types, maar dat valt wel mee.''

''Men denkt van hem dat-ie alleen maar een schreeuwerd is, maar Danny denkt juist heel goed over voetbal na, kan daar uitstekend over discussiëren en heeft altijd een goed doordacht speelplan. En ik ben echt niet altijd rustig en kalm, ga binnenskamers misschien wel harder tekeer dan Danny.''

Buijs speelde in de jeugd van Feyenoord van 1991 tot 2002, maar haalde toen het eerste elftal van de Rotterdamse club niet. De middenvelder vertrok naar Excelsior en haalde via FC Groningen toch het eerste van Feyenoord. Hij speelde van 2006 tot 2009 in De Kuip. Buijs beëindigde zijn voetbalcarrière in 2014 en ging vervolgens aan de slag als trainer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties