'Contract Teixeira bij Feyenoord ontbonden' (update)

'Contract Teixeira bij Feyenoord ontbonden' (update)

João Carlos Teixeira staat voor een vertrek bij Feyenoord. FC Famalicão wil de middenvelder vandaag nog toevoegen aan de selectie, zo meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam.

Teixeira was eerder deze maand dichtbij een overstap naar het Turkse Göztepe, maar die transfer ketste af. De 29-jarige middenvelder had nog een contract tot deze zomer, maar komt niet voor in de plannen van trainer Arne Slot en mag de club dus definitief verlaten.

Update | Teixeira maakt transfervrij de overstap naar FC Famalicão, zo maakt 1908 bekend. De Portugees kwam in de zomer van 2020 voor zo'n 1,6 miljoen euro over van Vitória Guimarães. Teixeira ontving naar verluidt een bedrag van rond de negen ton per jaar aan salaris.

Update | Teixeira is volgens het Algemeen Dagblad geen speler van Feyenoord meer. De middenvelder en de Rotterdamse club hebben een akkoord bereikt over het ontbinden van zijn contract. Teixeira kon vanwege storm Corrie niet afreizen naar Portugal. De komende dagen wordt de deal definitief bekend gemaakt.

Lees meer over
João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties