Conteh over Feyenoord: ''Eine geile Mannschaft!''

Conteh over Feyenoord: ''Eine geile Mannschaft!''

Christian Conteh was afgelopen donderdag aanwezig in De Kuip om Feyenoord te steunen tegen Olympique Marseille. De buitenspeler speelt op dit moment op huurbasis bij FC Dordrecht en volgt de Rotterdamse club op de voet. De huidige ontwikkelingen doen Conteh dan ook goed.

"Eine geile Mannschaft! Het is een geweldig team!", vertelt Conteh met een grote glimlach in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik kijk uit naar het volgende seizoen. Het motiveert me. Daar ga ik in elk geval mijn best voor doen."

Conteh sluit van de zomer weer aan bij Feyenoord. ''In de voorbereiding ga ik meedraaien en dan zien we wel waar ik op dat moment sta. Dan zien we wel verder. Ik heb contact met Arnesen, maar over de toekomst wil ik niet praten. Dat is privé. We hebben een goede verstandhouding met elkaar.''

''Ik was tegen Marseille in het stadion. Hoe was het? Pfff. Dit seizoen ben ik al vaker in het stadion geweest. Ik vind dat deze wedstrijd met de fans en het veldspel de beste wedstrijd en de mooiste belevenis in De Kuip is sinds ik hier ben. Zeker weten.''

Lees meer over
Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties