Bullaude speelt zaterdag mee met Feyenoord Onder 21

Bullaude speelt zaterdag mee met Feyenoord Onder 21

Ezequiel Bullaude behoort niet tot de wedstrijdselectie van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen FC Midtjylland. De Argentijn krijgt zaterdag namelijk speeltijd bij de beloften van de Rotterdammers, zo meldt RTV Rijnmond.

''Steeds maar drie-tegen-drie met de reserves is niet goed voor de ontwikkeling van Ezequiel'', vertelt trainer Arne Slot daarover. ''Ik wil hem een volledige wedstrijd zien, zodat we hem daarna ook wedstrijdbeelden kunnen laten zien om de volgende stappen te zetten

Naast de aanwinst Bullaude spelen ook Quilindschy Hartman, Mimeirhel Benita, Noah Naujoks en Mohamed Taabouni zaterdag mee in de wedstrijd van Onder 21. De beloften ontvangen op Varkenoord om 15:00 uur Willem II Onder 21.

Hartman kampte met corona
De talentvolle linksback is net hersteld en moet dus weer wedstrijdritme opdoen. ''Quilindschy Hartman heeft corona gehad. Dat virus is dus helaas weer terug. Ik wil zien wat dat met hem heeft gedaan en daarom zit hij zaterdag bij de wedstrijdselectie van Onder 21.'' Ook Benita sluit zaterdag aan. ''Hij heeft twee andere rechtsbacks voor hem in de pikorde.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties