'Bullaude kostte Feyenoord slechts twee miljoen euro'

'Bullaude kostte Feyenoord slechts twee miljoen euro'

Bedragen die in buitenlandse media werden genoemd voor Ezequiel Bullaude blijken totaal niet te kloppen, zo meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. De journalist meldt dat de komst van de Argentijn de Rotterdammers twee miljoen euro heeft gekost.

Het Argentijnse medium Clarin maakte eerder melding dat het bedrag dat voor Bullaude werd betaald aan Club Deportivo Godoy Cruz rond de zeven miljoen euro lag, plus een miljoen euro aan bonussen. Hier blijkt dus echter weinig van te kloppen. De Telegraaf wist eerder al te melden dat het aankoopbedrag een stuk lager uitviel. Nu blijkt het om twee miljoen euro te gaan.

De deze week aangetrokken Bullaude is nog niet speelgerechtigd. De Argentijn is nog niet in Nederland en moet het laatste papierwerk nog regelen. Het is niet bekend wanneer hij zijn eerste minuten in het shirt van Feyenoord kan maken. Marcos Lopez en Igor Paixão kunnen wel minuten maken, mochten ze vandaag bij de selectie zitten in Deventer.

40 procent teruggeïnvesteerd
Feyenoord heeft zich gehouden aan de afspraken om een deel te investeren in de spelersgroep, zo bevestigt Slot. ''We hebben van het totale bedrag dat is ontvangen voor onze spelers 40 procent teruggeïnvesteerd. Er staat een groep met vooral veel jonge nieuwe spelers, waardoor voor de toekomst een brede basis is gelegd.''

Florian Grillitsch
De komst van de transfervrije middenvelder naar Feyenoord was nooit een realistisch optie. ''De salarisindicatie die de Oostenrijker afgaf was rond de twee miljoen netto en dat zou voor de Rotterdammers sowieso een onhaalbare kaart zijn. Met Mats Wieffer heeft Feyenoord in principe al een middenvelder in huis die zich in een defensieve rol kan ontwikkelen'', zo schrijft Gouka.

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties