Bosschaart onder de indruk van Feyenoord: "Daar moet je voor klappen"

Bosschaart onder de indruk van Feyenoord: "Daar moet je voor klappen"

Pascal Bosschaart heeft met SC Cambuur geen punten overgehouden aan het bezoek aan De Kuip. Het kwaliteitsverschil was simpelweg te groot, zo concludeerde de assistent-trainer. Voor de camera van ESPN was hij bijzonder lovend over het optreden van Feyenoord.

"Als je ziet wat voor goals zij maken...", begon Bosschaart, die de werkzaamheden van hoofdtrainer Henk de Jong tijdelijk overneemt bij Cambuur. "Die eerste van Sinisterra, dat was een heel slechte inspeelpass, maar die neemt hij fantastisch aan en schiet hem dan zo binnen. Dat is voor ons balen. Datzelfde geldt in de tweede helft voor Jahanbakhsh, die naar binnen komt en hem zo binnenschiet. Daar moet je voor klappen, maar dat neemt niet weg dat we daarna nog wel vijf, zes goals tegen hadden kunnen krijgen."

Bosschaart zag zijn ploeg in De Kuip aardig aan de wedstrijd beginnen. "Ik denk dat we een redelijk plan hadden. We kwamen goed op voorsprong, maar dan zie je de kwaliteiten van Feyenoord. Dan probeer je alle zeilen bij te zetten, maar ze waren een maatje te groot vandaag. Je moet er ook niet voor weglopen dat Feyenoord een heel goede ploeg is. Dat tonen ze al weken aan. We hadden het aardig voor elkaar in de eerste helft, maar tegen zulke goals is geen enkele club bestand."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties