Bosschaart: ''Ik hoop kennis en enthousiasme toe te voegen''

Bosschaart: ''Ik hoop kennis en enthousiasme toe te voegen''

Pascal Bosschaart heeft zijn eerste training met FC Dordrecht achter de rug. De oud-voetballer is gecontracteerd door Feyenoord en vervolgens direct gestald bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie als assistent-trainer. Bosschaart kijkt uit naar het nieuwe seizoen met FC Dordrecht.

"Ik heb vier jaar bij Cambuur mogen werken en ben nu onder contract gekomen bij Feyenoord", vertelt Bosschaart in gesprek met Voetbal International. "Daar ben ik nu gedetacheerd, dat is mooi. Ik hoop een hoop kennis en enthousiasme toe te voegen. Met Cambuur hebben we laten zien dat we op een hoog niveau kunnen voetballen. Ik hoop die expertise mee te nemen om de jongens hier beter te maken."

Bosschaart moet trainer Michele Santoni ondersteunen en heeft daarbij hoge verwachtingen. "Uiteindelijk willen we niet weer als zeventiende, achttiende of negentiende eindigen, maar een heel stuk hoger. Ik verwacht dat wij in staat zijn om minimaal in het linkerrijtje te gaan spelen." FC Dordrecht krijgt daarbij flinke ondersteuning van Feyenoord, zo werd maandagochtend nog maar eens duidelijk bij drie inkomende transfers.

FC Dordrecht heeft spits René Kriwak, linksbuiten Jeffrey Owusu en verdediger John Hilton officieel aangekondigd. "We hebben ze samen met Feyenoord gescout", vertelt trainer Michele Santoni over de spelers die een contract hebben getekend bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie in gesprek met RTV Dordrecht. "Zeker één daarvan (Kriwak, red.) was nooit gelukt zonder de hulp van Feyenoord om hem te overtuigen hierheen te komen."

Lees meer over
Bosschaart
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties