Borst las uitspraken Ten Hag over Feyenoord: "Een beetje jaloers"

Borst las uitspraken Ten Hag over Feyenoord: "Een beetje jaloers"

Erik ten Hag haalde afgelopen week onverwachts uit naar Feyenoord en Arne Slot. De trainer van Manchester United - al duurt dat volgens de Engelse media niet lang meer - stelde in Voetbal International dat 'mensen overdreven lyrisch doen over Feyenoord'. Hugo Borst ergerde zich aan de teksten van de voormalig Ajax-coach.

Borst schreef zijn irritaties over het interview van Ten Hag van zich af in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Stel dat wát je beweert klopt", begon hij over de sneer naar Feyenoord. "Waarom zou je het als collega-trainer openlijk zeggen over Arne Slot, die ook naar Engeland komt?", vroeg hij zich hardop af.

"Ten Hag zei over Slots overgang naar Liverpool iets aardigs, maar ook: 'Hij komt in een beter vaarwater terecht dan ik destijds toen ik vanuit Nederland naar Manchester United ging. Qua structuur in de club, qua balans in de selectie.' Weer excuses. Een beetje jaloers", zo legde Borst die woorden uit.

"Ten Hag had ook kunnen zeggen: 'Arne Slot heeft met aanzienlijk minder financiële armslag dan ik bij Ajax had, Feyenoord drie keer opgebouwd. Altijd dominant voetbal gespeeld. Hoofdprijzen gewonnen. Het humeur van Feyenoord-supporters structureel verbeterd. Dat vind ik geweldig knap.'"

Overigens was Ten Hag niet de enige die zich daar volgens Borst schuldig aan maakte. "Ik heb het Peter Bosz ook nergens horen zeggen. Jammer, jammer. Het valt kennelijk niet mee om jaloezie om te buigen naar bewondering", besloot hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties